Kovo 20 d. Mažeikių politechnikos mokyklos Viekšnių skyriuje įvyko ilgalaikės kvalifikacijos tobulinimo programos „Kulinarinis menas: neatrasta skonių paletė“ III modulio seminaras „Gastronomijos menas šiuolaikinėje virtuvėje“.
Seminare dalyvavo profesinių mokyklų ir gimnazijų mokytojai iš įvairių Lietuvos miestų – Joniškio, Telšių, Šiaulių, Mažeikių, Kelmės ir Raseinių. Renginys buvo skirtas padavėjo-barmeno ir virėjo profesijų mokytojams bei rajono technologijų mokytojams, siekiantiems pagilinti savo žinias apie šiuolaikinės gastronomijos tendencijas bei tvarumo principus virtuvėje. Seminaro lektoriai: Nerijus Grublys – Klaipėdos turizmo mokyklos profesinio - praktinio mokymo mokytojas ir viešbučio restorano „Grande Fjord Hotel – Berserk Bistro“ gamybos vadovas ir Žilvinas Selenis – Mažeikių politechnikos mokyklos vyresnysis profesijos mokytojas.